Tapahtumat

Ajankohtaiset:Kyläyhdistys järjestää kesällä 2021 Auringonkukkien kasvatus-kilpailun. Osallistujat voivat hakea siemenpusseja Kioskilta 4.-13.6.2021. Siemenet saa istuttaa aikaisintaan 4.6. Kasvattajat huolehtivat itse kaikista hoitotoimenpiteistä.

Kilpailussa on sarjat; pisin kasvi (cm), suurin kukka (halkaisija cm), ja todistetusti paras yritys, joka on huumorimielessä nostettu sarjaosasto esimerkiksi totaalisesti pieleen menneestä kasvatusyrityksestä.

Kilpailun palkinnot (hollolalaisia elämyksiä) julkaistaan kesän aikana.

Kasvattajilta toivotaan kuvia kasvatusajasta fb-sivulle. Kyläyhdistys voi käyttää näitä kuvia omassa some-, lehti-, jne markkinoinnissaan, kuvaaja mainitaan aina.  Kuvista ei makseta palkkioita.

Kukkien mitat kuvineen lähetetään fb- tai sähköpostiviestein 19.9.2021 mennessä kyläyhdistykselle.

Kilpailu on osa kyläyhdistyksen toimintaa kesällä 2021, kun korona-virus vielä suosittaa välttämään fyysisiä kontakteja ja tapahtumia. 


Kyläyhdistyksen VUOSIKOKOUS on perinteisesti pidetty maalis-huhtikuussa. Nyt korona-tilanteen ollessa päällä ja kokoontumisrajoitusten voimassa, siirrämme tuota ajankohtaa eteenpäin. Mahdollisesti kesä-heinäkuuhun, tai kunnes tilanne sen sallii. Asiasta tulee tietoa www- ja FB-sivuillemme sekä ilmoituksen Hollolan Sanomiin. 
Kuvassa Kirkonkylä sateenkaaren alla. Kuvaajana Pirjo Nummela.  

          Kesän 2021 tapahtumat: 

Kauden tapahtumat ja niiden toteutuminen on äärimmäisen epävarmaa. 

Terveystilantetta seurataan tarkoin. Seuraa ilmoittelua sivuillamme ja facebookissa!


Jaamme hetkiä, muistoja ja ajankohtaisuuksia facebook-sivullamme:  

https://www.facebook.com/HollolanKirkonseudunkylat/